Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Newsflash: Tiany’s eigen schoenencollectie!

Door Tiany op 15.12.2014

We have Summer sweet news, ladies! Miss Tiany did it again en dan nog wel met het Belgische merk Lolo The ballerina. We weten al langer dan vandaag dat lady T. een boontje heeft voor Belgische fashion designers en daar hoort Lolo bij!

Speciaal aan onze geliefde Belmodo lezers geven we een exclusieve sneak preview van de Kirilove by Lolo-collectie. Think colorful prints en frisse summervibes

De capsulecollectie bestaat uit 5 modellen waaronder de bekende Charleston en nieuw dit seizoen de Mocassino en de Sandalo. Mix & match met 4 statement clutches in bijpassende prints.

1. Brunella Mocassin, Eloïse (€ 170,-).
2. Brunella Sandalo, Yéléna (€ 205,-).
3. Clutch met groene python print, Angelique (€ 115,-).
4. Clutch Selvaggio print, Janet (€ 80,-).
5. Charleston met groene raffia in barok print, Bonita (€ 180,-) & Cluth (€95,-)
6. Charleston met groene python print, Rosalie (€ 190,-).
7. Charlestion met grijze python, Amelie (€ 190,-).


Backstage tijdens de shoot.

Tiany liet zich voor deze collectie inspireren door haar beloved ladies in Kiri-world.  De platform Sandalo en Mocassino werden vernoemd naar haar cutest mini’s Yéléna en Eloïse. De Charleston’s met pythonprint en barokprint werden vernoemd naar de mini’s van haar BFF’s; Rosalie, Amelie en Bonita. Daarnaast bevat de collectie 2 soorten clutches. De blauwe tropisch geprinte clutch is genoemd naar mama Janet en de clutches met python naar Angelique, co-founder van Belmodo.


Backstage tijdens de shoot.

"We zijn superenthousiast over het resultaat, het is een echt ‘Tiany meets lolo & lolo meets Tiany’-collectie geworden.” - aldus Magali van Lolo The Ballerina - 

Lolo werd in 2006 uit de grond gestampt door de Gentse Magali Giunta. De schoenenmicrobe werd met de paplepel ingegeven door haar moeder Barbara die schoenontwerpster was. De handmade Lolo’s worden in Italië vervaardigd met de fijnste lederen en verrassende materialen. 

Voor deze limited edition aan summery shoes en matchy clutches werd gekozen voor een Gentse scene met knipoog naar de Ghent based Magali Giunta en het Belmodo HQ. What can we say more: a match made in heaven!

Get your hands on these beauties in de volgende verkooppunten: Smets in Brussel, A suivre in Gent, La vie en rose in Knokke, Victor Victoria in Kortrijk, La Bottega in Hasselt, Garderobe Nationale in Antwerpen, Moernaut in Dendermonde en online op shoe on the cake en de webshop van Lolo The Ballerina zelf.

Met medewerking van Daphné Bonami.

page loaded