Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tijdloos minimalisme voor kids

Door Tiany op 14.12.2014

De spreekwoordelijke appel valt vaak niet ver van de boom. Kijk maar naar onze hoogsteigen Tiany & haar cute mini-me’s: alle 3 fashionista’s pur sang. Heb jij ook fashionable kiddies en vind je het niet altijd makkelijk om even fashionable kinderkleertjes voor hen te scoren? Dan hebben wij hét nieuwe merk voor jou: House of Jamie.

Je vindt er leuke, hippe en vooral kwaliteitsvolle kleertjes voor kinderen tot 4 jaar in neutrale, rustige kleuren als zwart, wit, grijs en zandtinten. Minimalistisch, maar très chic, met elbow patches, Bretonse streepjes & schattige strikjes. Grande classe in de stijl van Brigitte Bardot, Audrey Hepburn & Jackie O, maar dan in mini-meformaat.

Trendy dus, maar ook kwaliteitsvol. De nadruk ligt op draagcomfort en hoogwaardige, natuurlijke stoffen als linnen, katoen & een erg dikke maar knuffelzachte jersey die wel tegen een stootje kan. Bovendien is de hele collectie ook duurzaam en 100% fairtrade

House of Jamie biedt trouwens niet enkel kinderkleertjes aan, er is ook een uitgebreide lifestylecollectie met zowat alles wat je je als jonge moeder maar kan inbeelden: van dekentjes tot opbergzakken voor luiers, maar ook voedingskussens, reisslaapzakken & autostoelhoezen. Allemaal even stijl- én kwaliteitsvol! A young mother’s dream come true

Het Nederlandse House of Jamie mag dan wel een new kid on the block zijn, het is alvast goed op weg om een moderne klassieker te worden!

Foto's © House of Jamie.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded