Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Astrid would like to have for X-MAS 2014

Door Astrid op 13.12.2014

Confession moment: ik ben een kerstfreak. De muziek, het eten, zelfs de ugly Christmas sweaters … laat maar komen! Mijn BF gaat me vermoorden als ik dit jaar opnieuw kom opdraven met een lading kitscherige kerstversiering maar ik kan er gewoon niet aan weerstaan.

Traditiegetrouw hoort bij Kerst natuurlijk een Belmodo X-mas wislist. Een beetje praktische dingen (not so much), hier en daar een beauty item maar vooral a whole lot of pretty stuff

1. Een nieuw potje, tubeke of flesje voor in de badkamer, daar zeg ik nooit nee tegen. Een goeie scrub is nu echt iets wat ik nog mis. En niet omdat ik nog niet genoeg gezocht heb, trust me! Iets in mij zegt dat deze Soin de la Roseraie peeling wel eens the one zou kunnen zijn. Gewoon proberen die handel! De Soin de la Roseraie van Le Couvent des Minimes via ICI PARIS XL, € 17,93.

2. Ze zijn niet goedkoop, die LN Beanies sjaals maar wie er al eens aan gevoeld heeft, is meteen verkocht. Zo fluffy, zo zacht! Geef mij maar zo’n XXL sjaal dan rol ik er mij ’s avonds ook nog eens in. Opnieuw buitenkomen na de kerstdagen zal zonder twijfel een opgave worden! Mother of Pearl classic XXL scarf van LN Beanies, € 245,-.

3. Hoera, op dinsdag 23 december mogen wij in ons gloednieuwe huis! (Krachtpatsers met een passie voor verhuizen mogen altijd een mailtje sturen trouwens.) Het 1ste grote project wordt zonder twijfel ons knusse salon en ik heb mijn zinnen gezet op een Serax salontafel met marmeren tafelblad. Elk nieuw huis heeft toch een showstopper nodig? Salontafel (lekker specifiek: 50x100xH5cm) met marmeren blad van Serax via humør, prijs op aanvraag.

4. Een pyjama onder de kerstboom is toch een klassieker, niet? Voor een sponzen exemplaar in dezelfde stijl als die van mijn zus en broers (#minijeugdtraumaatje) ben ik ondertussen net iets te oud geworden. Maar geef mij er een met een fashionable printje en ik pronk op kerstdag met mijn fancy pyjama én bijpassende smile! Banana Leaf Pyjamas van Masini & Chern, $ 230,-. 

5. We zitten allemaal genoeg aan onze laptop. Tijd om onze partner in crime eens te verwennen en te trakteren op een nieuw jasje. Met deze marmeren cover is mijn MacBook helemaal klaar voor de feestdagen. Marble MacBook Skin, $ 24,99 via Uniqfind.  

6. Mijn goeie, ouwe Bond horloge van Komono heeft ondertussen zijn beste tijd wel gehad. Tijd voor een ander en een beter. En in dat mooie metallic rose gold is de Moneypenny gewoon onweerstaanbaar. Bestellen, inpakken en onder de boom met mijn naam erop please! Moneypenny horloge van Komono, € 49,95.

7. Deze coole Nikes zijn net wat ik nodig heb om opnieuw te gaan sporten. Nieuw jaar en goede voornemens, snap je? En als ik toch opnieuw afhaak zullen ze without a doubt ook geweldig staan onder mijn favoriete skinny. Nike Internationalist in bordeaux en roze via & Other Stories, € 90,-.

8. Op een Belmodo wishlistje mogen we al eens dromen, toch? Ik heb een hele mooie vintage Delvaux gekregen van mijn super lieve mama, maar maak met veel plezier plaats in mijn kast voor een nieuw exemplaar. Hint, hint! De Madame van Delvaux in veilig zwart (want hij moet jaren meegaan hé) € 3.500,- via Barneys.

9. Dit boek ontbreekt nog in mijn collectie en zal zonder twijfel mooi staan op mijn gloednieuwe koffietafel. Diana Vreeland Memos: The Vogue Years via Bol, € 38,99.

10. Mijn Polaroid camera ligt ondertussen al een tijdje stof te vergaren bovenop de boekenkast. Shame on me! Een nieuwe set filmrolletjes is het perfecte excuus om dat enorme ding weer overal mee rond te zeulen. Zéker als er bloemetjes op staan. Triple Pack Color 600 Poisoned Paradise Bundle, € 57,- via The Impossible Project

Voor nog meer leuke cadeau-ideeën kan je terecht bij:

page loaded