Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Winter lace

Door Loes op 12.12.2014

Wie tegen mij ‘kant’ zegt, doet mij denken aan vrolijke hippiejurkjes in de zomerzon. Lichte stofjes, kanten biesjes en heerlijke zonnenstralen op mijn bol … sigh… Helaas zijn dat soort dagen zwaar in de minderheid in ons kikkerlandje. Wat stijlinspiratie om kant te dragen tijdens de wintermaanden is dus zeker geen overbodige luxe.

Kant is en blijft het mooiste als je het draagt op je blote huid. Nu kan dat wel eens koud worden als er sneeuw ligt en ijspegels aan de dakrand hangen. Onthoud 1 gouden regel: verban die huidskleurige panty’s. Nee, er is nooit een goed excuus voor. Never, nooit, jamais! Kies voor een lichte, zwarte panty of een echte kous. 


Waarom is kant zo een goede optie in de winter? Laagjes, laagjes en nog eens laagjes! Layers zijn bovendien ook steeds het mooiste met verschillende texturen, dus kant is sowieso een winner.

Kiekeboe! Je winter ensemble kan soms wel een elegant detail gebruiken. Een kanten onderrok die komt piepen is daarom een goed idee.

Vermijd truttige elementen maar kies voor stoere boots, een coole trui en veel edgy elementen. Kant hoeft niet lieflijk te zijn. Wil je toch voor een girly look gaan? Ga dan ook echt all the way met snoepjeskleuren, kant en polkadots.

Ben je die sweater zat? Probeer eens een bloes over die kanten jurk. Een interessant resultaat gegarandeerd! 

Allez zeg, waar wacht je nog op? Hoog tijd om dat kanten zomerjurkje van onder het stof te halen. Chop chop

Foto's © Pinterest.

page loaded