Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Win een jaar lang gratis shoppen bij ZEB

Door Tiany op 12.12.2014

Ladies & gents get ready, want de solden beginnen vanaf vandaag al, vrijdag 12 december, bij ZEB. De Belgische winkelketen met vestigingen over heel België stunt opnieuw, want tijdens de solden geeft ZEB een jaar lang gratis shoppen weg. 't Is haast niet te geloven, maar this is soooo happening. Klik snel door een maak kans op een ZEB shopping budget van € 300,- per maand. Laat 2015 maar komen, want met ZEB spring je 100% stijlvol het nieuwe jaar in.

Niet bij de gelukkigen? No worries, want vanaf vandaag 12 december kan je superkoopjes doen tot -50%. Heb je jouw party outfit voor oudejaarsavond nog niet geshopt? Of ben je nog volop op zoek naar een leuk en betaalbaar kerstcadeau voor je zus? Oooof heb je gewoon al ongelooflijk veel zin om al volledig los te gaan? Rep je dan nu naar ZEB, want daar kan je vanaf vandaag al superkoopjes doen bij merken als Vila Clothes, Mexx, Only, Yumi, Diesel en Pepe Jeans. Tip van de dag: maak een lijstje van de dingen die je moet en zal scoren, want bij ZEB verdwaal je in no time tussen de leuke merken.

Om de solden te vieren is ZEB vandaag trouwens ook extra lang open. Tot 22:00 kan je naar hartenlust clothing shoppen!

Happy Holidays folks!

Foto's © ZEB.

page loaded