Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Julia Roberts gezicht van Givenchy campagne

Door Kim op 12.12.2014

Julia Roberts is misschien niet de 1ste naam die je aan een modecampagne zou linken, maar als we de resultaten zien, zijn wij alvast overtuigd. De actrice is het nieuwe Givenchy-gezicht van de lentecampagne in 2015. Roberts is geen onbekende bij Givenchy, gezien ze al meer dan eens in hun ontwerpen op de rode loper versheen. Voor de campagne wilde ontwerper Riccardo Tisci vooral de sfeer van een sterke vrouw neerzetten en de klassiekere kant van het Franse modehuis belichten.

"The mood of the show was about this very powerful woman, and Julia represents this very much. She represents the couture part. It’s important to show your iconic work. I want to build what is the real classic wardrobe." - aldus Tisci tegen WWD -

"I decided to make her more intellectual, more serious, more pure. It’s a different, fresh, new way to see Julia — really cool and urban, I think. I like reality in campaigns. Today I think it’s very modern to be real.” - zegt Tisci -


 

Foto's © Givenchy en via Popsugar.

page loaded