Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Lien would like to have for X-MAS 2014

Door Lien op 11.12.2014

Het is alsof er een kleine aardschok heeft plaatsgevonden, echt, want voor eigenlijk het 1st in mijn hele leven ben ik helemaal in de ban van Kerst. Ik loop al sinds half oktober rond in over the top kersttruien, kan niet stoppen met Sparkling Snow Yankee Candles en masse in te slaan en mijn ringtone schalt weer vrolijk van Rudolph The Red Nosed Reindeeeer.

Had a very shiny noooooose! (Sorry, eens ik vertrokken ben, is er meestal geen houden meer aan). Nee echt, zo'n enthousiaste Kerst, ik kan het ie-de-reen warm aanbevelen, want een mens wordt er op slag intens gelukkig van. Maar goed, back to business, want ik schrijf dit artikel natuurlijk niet zomaar ...

Nee, nee! Want het is weer tijd voor 1 van mijn lievelingsmomenten van het jaar: ik mag weer al mijn meest onrealistische wensen en mijn diepste verlangens op een rijtje zetten, in de hoop dat ik er de Kerstman (of moeder-, vader-, vriend- en/of vriendschaplief) mee inspireer!

Lang genoeg gewacht, hier komt -ie al: mijn X-mas 2014 wishlist. Tadaaaa ...

1. Sinds ik de Spray Qui Fait Belle van Kenzoki (€ 21,80) laatst vast had bij ICI PARIS XL, ben ik echt helemaal gefascineerd door dit product. Zou het werken of niet? Ahhh I neeeeed to try this out! En ik leen je als dank dan wel een spray'tje of 2 he ... Win-win, da's zeker!

2. Voor wie daar nog niet van op de hoogte was, ik ben helemaal zot van glitter. Deze Urban Outfitters fotokader met falling glitter aan de voorkant zou elke uitgeprinte foto zoveel leuker maken ... Helemaal fan! (€ 12,-)

3. Ik word in het algemeen heel erg blij van alles wat cheesy genoemd kan worden, en deze oorbellen in de vorm van kerstballen horen daar zeker bij! Nee echt, die rock ik de hele nacht lang! (€ 3,- bij Claire's).

4. Ik spreek er nu al enkele jaren over, en zo'n Céline tas blijft toch nog steeds heel erg hoog op mijn verlanglijstje staan. En ik vind ze zooo mooi dat het me zelfs niks uitmaakt of -ie nu in zwart of in beige aan m'n arm bungelt. #EasyToPlease. Ah ja! (Prijs op aanvraag)

5. Altijd lief, een juweeltje krijgen op Kerst! Met dit rosé gouden armbandje, bezet met ruby steentjes, verover jij dit jaar mijn hart, echt waar. En dat voor maar € 62,20 - dat is nu toch wel echt een koopje zeker ...? (Armbandje van Roar Accessories)

6. Ik heb sowieso een klein zwak voor beautyproducten. Schrijf er nog Givenchy op en mijn interesse is zeker gewekt. Gooi er dan ook nog wat goud bij and I'm absolutely head over heels! Deze Mister Radiant primer zou mij zooo blij maken ... (€ 35,30 bij ICI PARIS XL)

7. Het is mijn stiekeme droom om ooit 1 van die hysterisch huilende "I-surprised-my-girlfriend-with-a-kitten"-meisjes te zijn op Youtube. Een mini Britse langhaar, een schattige Ragdoll of een klein, wit Persje: aaaaahhhhhhh! (Prijs op aanvraag bij een erkende kweker)

8. Ik maak mijzelf graag wijs dat ik 'm graag zou hebben voor Nieuwjaar, maar who am I kidding ... Deze crazy multicoloured glittertop van H&M (€ 29,99) draag ik every day of the week, honey!

9. Ik krijg er maar niet genoeg van, van lelijke kersttruien. Inmiddels heb ik al een Rudolph trui (met als extra coole partystarter: zijn neusje geeft licht - gewoon in mijn trui !) en een blauwe met rinkelende belletjes eraan, maar deze rode H&M kerstboomtrui (€ 29,99) wil ik gewoon ook!

10. Valentino, Valentino, Valentino ... Mijn hart begint nu al sneller te slaan, moet je niet vragen wat dat zou geven moest ik deze Rockstuds in dennegroen (€ 650,-) onder m'n kerstboompje vinden ... En ze zijn nog assorti aan de avond ook, kan niet missen!

Ziezo, lieve vrienden, familie, kennissen, verre kennissen & ook heel erg verre kennissen: ik hoop dat jullie weer wat inspiratie rijker zijn ... En dan spreken wij af op Kerst zeker, he?... wink

See ya!

Voor nog meer leuke cadeau-ideeën kan je terecht bij:

page loaded