Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olivia Wilde for H&M

Door Tiany op 11.12.2014

H&M does it again! Het merk heeft weer een icoon van formaat weten te strikken voor hun volgende collectie, meet Olivia Wilde. The brand brengt namelijk opnieuw de 'Conscious Exclusive Collection' uit en this marriage komt niet uit de lucht vallen. Deze Amerikaanse actrice, bekend van Thorn, Rush en In Time is namelijk ook een echte environment fighter. Doet me meteen denken aan een soort van vrouwelijke Tarzan ofzo ... niet?

Olivia Wilde has got some taste! Dat toont dat ze met haar samenwerking voor de collectie. Die voelt very earthy aan met exclusieve handgetekende graphics. Afwisselende snake/nature prints, grondtinten en strakke lijnen zetten de toon. African, Asian en Indian twists in de stukken zorgen voor het "universele" thema dat deze collectie moet overbrengen.

“Sustainability is one of my biggest passions. I’m proud to be the face of H&M Conscious Exclusive, a collection which shows the stylishness of sustainability.” - dixit Olivia Wilde -

De collectie ziet er niet alleen goed uit, ze is ook echt GOED! Met die overload aan "goed" bedoelen we natuurlijk ecologisch verantwoord, goed voor onze planeet en de plantjes. Het is duurzaamheid all the way, want deze fashionable items zijn gemaakt van biologisch zijde, katoen, linnen en leder. Dus een echte win-win situatie.

Nog nooit was het klimaat steunen zo easy. Gewoon shoppen bij de "Exclusive conscious collection" en je redt de planeet. Go superhero!

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded