Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vier de feestdagen in stijl

Door Koen op 10.12.2014

Miss Martini is the life of the party! Vier vol passie de laatste momentjes van 2014 en klink dan luidkeels op 2015. Niet achterom kijken, in de spannende urban jungle is er geen tijd voor regrets! 2015 belooft weer tal van nieuwe verleidingen, dus zet je tanden er maar vol overtuiging in! 

1. A lady in red springt er gegarandeerd uit op elke feestje en met deze strapless dress van Guess ben je zeker het middelpunt van de belangstelling. (€ 120,-)

2. Dit sprookjesachtige chique mini tasje van Elisabetta Franchi verwijst naar de sin apple zelve en is al even onweerstaanbaar. (€ 466,-)

3. Doe eens iets gek en ruil je stiletto's om voor deze Leopard moccasins van Isabel Marant. Te verkrijgen bij Icon. (€ 350,-)

4. Dit prachtige Open-Heart hangertje van Nayestones zou ik elke dag dragen, maar zeker ook op een speciale dag als oudjaar. (€ 395,-)

5. Complete je outfit met deze prachtkleurtjes van Faby, kies een klassieker als Faby's Red of ga all out voor het nieuwe jaar met deze Season's Greetings Shirley met gouden glitters! (€ 12,95)

6. Ik ben een fan van vuurwerk en het buiten met een massa volk aftellen naar het nieuwe jaar! Met deze jas van Minimum blijf je buiten ook lekker warm en vooral hot!

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

Topfoto © Martini.

page loaded