Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Koen would like to have for X-MAS 2014

Door Koen op 09.12.2014

Black out of niet, den deze zijn kerstlampjes blijven branden deze winter! Ik weet niet wat het is, maar wanneer Sinterklaas gepasseerd is MOET die kerstboom opgezet worden en wordt het huis volgestouwd met alle mogelijke kerstkitch. Het is toch te gezellig allemaal. En bij Kerst horen natuurlijk ... cadeautjes! Je hebt nog even tijd voor donderdag 25 december, dus ik wil je graag wat inspiratie geven voor the perfect gift. Verras je partner in life met 1 van onderstaande items of doe eens zot en kom het droppen aan mijn deur wink

Get inpired everyone!

1. Er komt zo een moment in het leven van een man waarop hij genoeg kattentruien heeft. Bij deze heb ik dat bereikt. Hoe graag ik mijn 5 cat sweaters ook zie, het is tijd voor verandering! Daarom heel graag een sparkly trui voor tijdens de feestdagen. Met deze van Kenzo doe je me dan ook een groot plezier! Online verkrijgbaar voor € 420,-.

2. Wat is er gezelliger dan met een hoop vrienden onderuitzakken in de zetel en een filmpje kijken? Helaas is mijn huidig meubilair niet voorzien op chillen in de sofa met nog een extra paar mensen erbij. Daarom zou een nieuwe zetel top zijn. En die hoeft niet extreem duur te zijn. Dit exemplaar bij Ikea is er al voor € 699,-. Wil je trouwens je Ikea sofa volledig personaliseren? Bij Coverique kan je een unieke hoes voor jouw zetel bestellen.

3. Beauty voor mannen, het kan allemaal. Het masker van mijn eeuwige jeugd begint toch stilaan enkele scheurtjes te vertonen, dus Glamglow to the rescue! Met dit product voor zowel mannen als vrouwen blijft jouw én mijn huid dat stralend velletje van een 19-jarige wink. Je koopt de Youthmud Tinglexfoliate bij ICI PARIS XL voor € 49,95.

4. Als er 1 ding is waar ik echt volledig gek op ben, is het licht. Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door alle kleine en grote lampjes die ik zag. Philips Hue is een product i.s.m. Apple waarmee je je lampen bestuurt vanop je iPhone en je telkens weer de juiste sfeer in huis brengt. Met een starterskitje ben ik al heel blij hoor! In de online Apple Store te koop voor € 199,95.

5. De winter komt er heel snel aan en mijn voeten beginnen de kou toch echt niet meer aan te kunnen. Daarom deze lekker warme boots van Oliver Spencer. Zwart is altijd classy en die houten/lederen zool maakt het al helemaal af. Je vindt ze bij Matches Fashion voor € 454,-.

6. Laat ik even dit drama schetsen: Het was een warme zomeravond. BelmodoMichaël verjaarde en gaf een feestje. Ongeveer rond 01:00 's nachts wilde ik de gasten op de dansvloer tonen dat ik dezelfde moves kon maken als Neo in The Matrix. Ik slaagde, helaas mijn kostuum niet. Heel gênant, zo een scheur achter in je broek ... Daarom graag dit pak van Lanvin, € 1.295,- bij Mr Porter.

7. Jeans is all over deze winter en onesies zijn ultrahip. De combinatie is dus ook het beste wat je kan hebben. De Blue Ridge lijn van We Fashion is een coole denimlijn en deze all-in-one maakt daar deel van uit. Een fashionable interpretatie van de klassieke overall, de hoofden op straat zullen draaien. Je koopt hem in een We Fashion winkel of online voor € 129,-.

8. Jam Sutton, een beelden kunstenaar uit Groot-Brittanië, startte enkele jaren geleden met het merk This Is Not Clothing. Een combinatie van kunst en populaire cultuur. Hij toont zijn visie op de wereld, terwijl hij hommage brengt aan zijn helden in de kunstgeschiedenis. Wil jij dus een modern kunstwerk aan je lijf hebben hangen? Je vindt dit en andere T-shirts op de website voor € 185,-.

9. De tijd van je broek halverwege je achterwerk is nu toch wel echt voorbij. Hoe zeer ik vroeger een skater wilde zijn, het is me nooit gelukt. Gelukkig mag die broek weer opgehesen worden en die blijft goed op zijn plaats met een toffe ceintuur. Deze van Diesel scoor je bij Asos met een prijskaartje van € 271,43.

10. Keep those memories alive! Wat is er erger dan een crash van je smartphone mee te maken en al je foto's kwijt te zijn? Met de Fujifilm Instax Share print je ze rechtstreeks van je GSM af op van die coole vintage fotootjes. Een extratoffe manier om je herinneringen te bewaren en helemaal crash proof. Ik zou graag wat pareltjes vereeuwigen, dus je koopt hem in de betere fotowinkel of elektrozaak voor € 159,-.

Voor nog meer leuke cadeau-ideeën kan je terecht bij:

page loaded