Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Morgen opent Primark N°2

Door Michael op 09.12.2014

Let the shopping madness begin. Taferelen zoals je hierboven kan zien zullen vanaf morgen, woensdag 10 december hoogstwaarschijnlijk deel uitmaken van onze Brusselse hoofdstad. Primark is coming to town! De Ierse modeketen had hiervoor slechts 1 vestiging in ons landje, maar daar komt dus eindelijk verandering in. Primark is on a roll en heeft gemeld dat ze klaar zijn om nu ook het centrum te komen veroveren met shops in Brussel, Gent en Charleroi. Except chocolate, brusselse wafels, kuifje en het atomium is er nu dus nog een extra reden om naar Bruxelles te gaan.

"Amazing fashion, Amazing prices" maakte Primark HOT bij zowat iedereen and I can't blame them. De nieuwe fashion hotspot is maar liefst 1.600 m² groot, net voldoende dus, dachten wij om eens lekker crazy te gaan. Zoals je al wel zal weten is er fashion voor hem en haar, accessoires, schoenen en lifestyle te vinden. Dat België in love is met merk wisten we al na het grote succes van het filiaal in Luik waar het zowat elke dag koppen lopen is. Bij de vestiging in de Nieuwstraat, 1 van de bekendste shopping streets in Brussel, zal dat niet anders zijn.

"Wij zijn er trots op dat Primark nu ook een winkel in Brussel heeft. Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe vestiging heel snel een breed lokaal en internationaal publiek zal aantrekken dat ons uitgebreid aanbod dames- en herenmode zeker en vast naar waarde zal schatten." - dixit Breege o'Donoghue, Group Director, Business Development & New Markets bij Primark -

BTW perfect time of the year om open te gaan of niet? Wij weten nu al waar velen onder jullie hun christmass shopping zullen houden. De ideale plek voor fluffy printed kerstmistruitjes en leuke cadeautjes. Mijn favoriet zijn in elk geval deze uber cute theelichthoudertjes in X-mas theme.

Primark Brussel
Nieuwstraat 15
Rue Neuve 15
1000 Brussel

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded