Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Creëer een winter-wonder-interieur

Door Koen op 08.12.2014

Als het landschap buiten bedekt is onder een dikke laag sneeuw, ziet het er vanzelf magisch uit! Maar om binnen een gezellig sprookjeslandschap te creëeren moet je zelf aan de slag! Het is het seizoen om echt te genieten van allerlei gezellige binnenactiviteiten, zoals samen kerstkoekjes bakken met je familie, boeken te lezen aan de haard of te breien met vrienden. Rond deze tijd van het jaar is het ook ok om heel de dag kaarsjes te branden of om het huis uit te rusten in rood, wit en groen! 

Let's face it, we kijken allemaal uit naar lawines van cadeautjes, maar eigenlijk draaien de feesten vooral rond samen zijn! Organiseer een gezellige kerstbrunch met vrienden of gewoon met het gezinnetje (dan kan je gewoon lekker je pyama aanhouden). Of verzamel iedereen voor een voorleesavond aan de haard. O jezus ik heb er al zin iiiiiiin! Snel wat interieur heavens afschuimen om allemaal decoratie in huis te halen.


 

Waar je zeker moet passeren is Ikea. Misschien is het omdat ze zelf uit het hoge noorden komen, maar de Ikea-elfjes weten hoe ze de joy moet verspreiden! Zo vind je bij Ikea niet alleen fantastische decoratie van echte kerstboomaccesoires en servies tot allerlei soorten kaarsen en lampjes. Maar wat ik vooral super tof vind, zijn al de kerst-kookspullen, zoals deze unieke koekjesvormpjes om 3D koekjes te maken ([email protected]). Decoratie en dessert in 1 #cookHack! Of wat dacht je van een nostalgisch peperkoekenhuisje dat je helemaal zelf kan decoreren ... yumyum.

Ook Zara Home heeft een magnifique feestcollectie, zeker als je op zoek bent naar een pimped-out, chromed-out tafelservies! Moest je nog niet in de kerstsfeer zitten, neem dan zeker is een kijkje in het lookbook van Zara Home, you'll get there ... O Zara take me home ...


Moest je het in al die eindejaars heisa veel te druk hebben om nog met meubels en toestanden te slepen, dan kan je ook altijd rekenen op 3Suisses. Kijk thuis snel even naar de fantastische meubeltjes en decoratie, die trouwens een heel jaar in style blijven en bestel ze gewoon via je computer. Dan heb je weer je handen vrij om fantastische festijnen uit je hoed te toveren of wat extra tijd om aan je outfit te besteden #styleHack.


Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded