Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Boss SS2015 Minimal & Razorsharp

Door Koen op 08.12.2014

BOSS grijpt terug naar zijn roots voor de SS2015 collectie. Scherp, minimal en strakke lijnen, dat is waar het merk altijd voor stond en die trend komt dit jaar terug. Gewikkeld in een nieuw kleedje toont BOSS Womenswear Artistic Director Jason Wu zijn future vision voor het brand. Als je deze foto's ziet weet je het meteen en daar draait het om. Inderdaad dit is HUGO BOSS.


Fotografie door Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

Niets leuker dan sneak peeks op aanstomende collecties vinden wij bij Belmodo. De all- time favoriet HUGO BOSS stuurde ons deze 2 foto's op om onze lezers te kunnen triggeren voor next summer. Nog meer, wat een hottie's hebben ze weten strikken voor deze campagne?!

Abby Lee Kershaw en Charlie Siem represent. Deze 2 sterren zijn het gezicht van de collectie en geven perfect de edgy attitude weer die BOSS achterna streeft. Zij: model en actrice, hij: klassiek violist. Beide gekozen op hun présence brengen ze een extra dimensie aan de kledij. Straffe modellen voor een straf label.

“Both Charlie and Abbey Lee have something more, something else. They are unique, and talented – but also a personality. With BOSS, that’s all important. Style comes from the attitude of the wearer.” - Artistic Director Jason Wu -


Fotografie door Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

Wie BOSS zegt, zegt chiq en quallity. Enerzijds Super strakke afwerking en handcraffted kostuums voor de moderne man. On the other side de koele vrouw infused met androgene elementen.

Om het voor ons toch iets "makkelijker" te maken mogen we het omschrijven als The BOSS Fashion House DNA. Niet echt makkelijker maar ja het klinkt wel fancy natuurlijk. De SS2015 collectie van Jason Wu zet dit huis ideaal voort in strenge eenvoudige sferen en ontwerpen. Eerlijk als wij er ook zo kunnen uitzien als deze icons, give us some DNA!

“No extraneous graphics, no set. It’s about the very essence of the woman and the man,” - Artistic Director Jason Wu -

Stay tuned voor meer nieuws.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded