Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mademoiselle Metallic

Door Michael op 07.12.2014

Oudjaar is je laatste kans om dit jaar nog iets te doen wat je altijd wilde proberen, een laatste experimentje van het jaar! Wat dacht je van een complete metallic look? Metallics waren hot in 2014 en blijven dat ook nog in 2015, ideaal dus om de overgang mee te vieren. Designer sparkles en designer bubbles! Meer kan je niet wensen voor een knallende avond. Ga jij ervoor gaan, dan vind je hier een prachtoverzicht van het beste wat metallics have to offer. Ga je liever niet all the way, dan kan je toch nog misschien 1 leuk item scoren om je outfit mee up te sparken!

1. Deze metallic jurk van & Other Stories x Sadie Williams brings the party! (€ 145,-)

2. Ik hou van juwelen die eigenlijk gewoon your every day junk zijn, maar dan gesmeden in edele metalen, geweldig! Dit zilveren band aid armbandje van Isabelle Lenfant vind ik echt super. (prijs op aanvraag)

3. Deze robijnrode ballerina pumps van Lolo bevatten nog meer sparkles dan champagne ... 'O Todo I don't think we're in 2014 anymore!'. Klik je hielen samen, 2015 ik kom eraan! (€ 235,-)

4. Houd je ook buiten tijdens het vuurwerk warm met deze knallende bomber van House of Holland (exclusief bij Icon). Het vuurwerk is er niks tegen! ( € 660,-)

5. Werk je complete metallic look af met deze blauwe schoudertas van Annelies Timmermans. (€ 286,-)

6. Check zeker de golden shock collectie van Dior, je vindt er niet alleen een prachtige Gold Leaf effect Top Coat nagellak (€ 28,89)om je nagels een verguld effect te geven, maar ook de Rouge Shock Colour lip (€ 42,58), dat zijn 2 lipsticks in 1: glossy aan de ene kant, mat aan de andere.

En om het af te maken, een lekker flesje Moët & Chandon natuurlijk, let's get this party started!

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded