Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Joy of jewelry

Door Michael op 06.12.2014

Gezellig winkelen in Antwerpen, even passeren in een winkel en plots het gezicht worden van een nieuwe collectie. Klinkt niet echt realistisch toch? Zoiets overkomt enkel Joy Anna Thielemans. Toen zij de winkel van juweelontwerpster Anne Zellien binnenwandelde was de ontwerpster totally blown away door haar verschijnig. Lekker aan de praat geraakt en the deal was done.

Voor de actrice was deze samenwerking a dream come true. Al enkele jaren is ze een echte die-hard fan van de juweelontwerpster en samenwerken voor de nieuwe collectie zag ze duidelijk zitten. 

"Als ik ooit trouw, zal ik mijn trouwring bij Anne Zellien kopen." -  dixit Joy Anna Thielemans -

Getting pretty close met deze samenwerking. Joy Anna kan al lekker oefenen voor haar grote dag met al die bling bling. Met de naam "Le Tapis Rouge" probeert de ontwerpster een verwijzing te maken met de rode loper waar de actrice vaak zelf op vertoeft.

De collectie is very jaren 50' inspired met een verwijzig naar de typerend iconische accenten en sfeer van toen. Logisch, want Anne Zellien was als kind al gek op de stijl en met deze collectie geeft ze daar haar eigen frisse hedendaagse twist aan.

Een instant link met de classy en royal look van de 50's queen Grace Kelly vonden wij. Het haar losjes naar achter, zachte make-up, een typische jaren '50 jurk en het art-deco behangpapier. Met zachtroos, hemelsblauw, zonnegeel en pistache groen komt de collectie helemaal tot zijn recht en doet ons al watertanded denken aan de zomer.

Joy Anna Thielemans is het idool van haar generatie en popping up everywhere. Busy busy dus met het ontplooien van al haar facetten en dit is zeker een geslaagde! Zoals ze zelf wist te zeggen op instagram #thejoyofmyjob.

Foto's © Anne Zellien.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded