Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Loes would like to have for X-MAS 2014

Door Loes op 05.12.2014

Zei er iemand CADEAUTJES?! Beter nog, ik ZIE cadeautjes! Ook al ben ik ondertussen bijna een kwart eeuw oud, toch krijg ik nog steeds hartjes in mijn ogen bij het zien van een berg pakjes onder de kerstboom. Is dat kinderachtig? Nee joh! Hartstikke volwassen die trappelende voeten, luide vreugdekreten en tranen van geluk wanneer ik cadeaupapier openscheur. 

Cadeautjes voor mij kopen is vrij makkelijk. Denk aan: 90’s kitsch glitterprinses en je zit aaaaaltijd goed. Opnieuw, errug volwassen toch? Voor iedereen die toch wat hulp nodig zou hebben, zie hier mijn bescheiden (ahum) lijstje waarvan ik ga gillen zoals een Zalandoreclame.

Als er iets is wat ik voor mezelf te weinig koop, zijn het boeken. Veel mensen vinden het saai om te krijgen maar die krijgen volgens mij gewoon niet de juiste boeken. Ik heb een absolute top 3 die ik vanaf januari wil verslinden: 

1. Heb ik dit boek nu nog steeeeeeds niet, hoor ik mijn vrienden denken. Het antwoord is helaas: neen. Ik ben het inderdaad nog steeds niet gaan kopen. How blogs work van Stephanie Duval staat al sinds de dag dat het werd uitgegeven op mijn must-read lijstje. Maar nu kunnen jullie het mij cadeau doen, dat is toch alleen maar NOG toffer, toch? How blogs work via Bol.com - € 19,99.

2. Dit boek wil ik om een heel specifieke reden. Why? Omdat ik heel veel in de trein zit en daar een tikje chagrijnig van word. In afwachting tot die ******* intercity tussen Antwerpen en Amsterdam terug rijdt, kan ik het boek Not that kind of girl van Lena Dunham wel gebruiken om me wat op te beuren. Volgens vriendinnen hilarisch en ik verwacht ook niks anders van ons Lena. Hardop lachen in de trein? Check! Not that kind of girl via Bol.com - € 19,95.

3. L’amateur van Murielle Scherre oftwel Mother off all things sexy. Iedereen die mij online volgt, weet ondertussen dat ik een La fille d'O fan ben. Dit is een boek vol prentjes van echte vrouwen in deze prachtige lingerie. Yep, een verzamelitem pur sang. L'amateur - € 34, 99.

4. De uitspraak 'Als je die schoenen koopt, loop je maar 10m voor me’ is meermaals gevallen. Deze Buffalo's gaan vriendschappen op het spel zetten. Maar jongens … IK WIL ZE (TERUG). Nooit heb ik zo hard gebaald dat ik iets heb wegegooid als bij mijn lieftallige Buffalo’s. Yes, I love the 90’s en ik schaam me er absoluut niet voor. Met de juiste styling zijn deze babies pareltjes, trust me! Buffalo classic - € 99,90.

5. Om nog even in het kitschy thema te blijven. Het barbiespiegeltje van Moschino ... Sigh …  we kennen hem allemaal. Is hij ronduit belachelijk? Ja. Is hij ronduit fantastisch? Yes! Wil ik hem voor beide redenen rond mijn iPhone hebben? Ja. Ja, Jaaaaa. Moschino - £ 44,-.

6. Een zwarte handtas, zo heb ik er gee ... Een stuk of 100. Toch viel ik als een blok voor dit exemplaar. & Other Stories - € 95,-.

7. Oke, er moet op zijn minst 1 grown up cadeautje op mijn lijstje staan voor het geval mijn oma mijn lootje getrokken heeft. Deze kussenhoezen met marmerpatroon zouden echt prachtig zijn in mijn woonkamer. Daar is oma het ook vast over eens. H&M Home - € 9,99.

8. Ik ben zwaar verslaafd aan lipstick. Nu is dat doorgaans niet de ergste verslaving ter wereld … mocht de combinatie met wind, regen en andere winterse onzin ( is het al zomer?!?) niet zo een aanslag zijn op mijn lippen. Kiss me tonight to the rescue! Zwaai zwaai droge lippen en hallooooooo flirten met de knappe barman terwijl jij even subtiel je lippen verzorgt. ICI PARIS XL - € 15,20.

9. Dit is waarschijnlijk het enige cadeautje waarbij ik niet ga schreeuwen als ik het krijg. Want schreeuwen bij ringen ... dat schept andere verwachtingen. Maar weet dat ik zeker niet minder blij ga zijn! & Other Stories - € 9,-.

10. Last but not least, mijn 2de verslaving: lingerie. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie body die wél sexy is en warm is. Geen makkelijke missie, zo bleek.  Bij Lonely Lingerie kon ik uiteraard al mijn eisen zonder problemen afvinken. Beetje raar cadeautje om te geven onder de kerstboom? Laten we afspreken dat ik  keihard roep: Oh dankuuuuu, een messenset! Voila, is dat probleem ook weer uit de wereld. Lonely - € 119,-.

En dan nu alle foute kersttruien, melige muzieknummers en gevulde kalkoenen in de aanslag. It’s the mooooooost wonderful tiiime of the yearrrrrr. Enjoy lieve schatjes van patatjes! 

Voor nog meer leuke cadeau-ideeën kan je terecht bij:

page loaded