Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Holiday magic in je juwelen

Door Bieke op 05.12.2014

Die feestoutfit voor de X-mas holidays hangt natuurlijk al suuuuperlang te blinken in de kast, maar heb je al de nodige finishing touches?! Zoniet, dan hebben we hier de perfecte accessoires om je look compleet te maken. Voor deze feestdagen komt Thomas Sabo aanzetten met een glitter & glamour collectie. Zoetwaterparels, kleine shiny beads in contrast met sterk onyx en zwarte accenten geven elke vrouw die sterke, expressieve en feestelijke look. Vrouwelijk, maar toch met power, that's what ladies are looking for!

Om toch een beetje binnen the color palette te blijven showen we je 1st de what I call Pastel X-mas snufjes. Zelf je gepersonaliseerde armband samenstellen is totally hot! Met de Karma Beads, Purity of Lotus Beads en zacht roze kwarts is dit geen enkel probleem. De veelzijdigheid van de kralen is unimaginable. Lekker nonchalant aan een lange ketting of elegant als oorbelletjes, it's up to you. Perfect recipe voor een beetje magie en sparkle op kerstavond.

Voor de vrouwen die liever wat meer pit willen rond hun nek is er de "So Black" collectie. Metal look gecombineerd met mysterieus en intrigerend black zorgt voor de perfect combo met een sexy cocktaildress of avondjurk. Erg sterk zijn de kleine Art Deco details die van iedere lady een perfect New Year's queen maken.

Na het zien van al dit moois weet je wat je te doen staat. Grijp die partner van jou beet, geef subtiele hints of wrijf het er lekker duidelijk in en fingers crossed dat er een Thomas Sabo pakje onder de kerstboom ligt. Voor diegenen die weten dat deze tactiek gedoemd is om te falen hebben we maar 1 advies: ga er gewoon zelf om!

To get totally inspired, check zeker ook even de Sterling Silver spot hieronder.

 

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded