Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oh deer

Door Michael op 04.12.2014

It is the season to be jolly, want het is eventjes helemaal politiek correct om al je reindeer-gear boven te halen! Het is geen zekerheid dat het een witte kerst wordt, maar de rendierenlawine kunnen we wel al voorspellen. Als de leeuw the king of the jungle is, dan is het rendier met voorsprong the king of Christmas! Dompel je dus maar een maand of 2 van kop tot teen onder in de hartverwarmende rendier-spullekes. Lady Gaga pulls of the look een heel jaar door, maar voor de gewone stervelingen zijn er gelukkig de kerstdagen om te genieten van al die speelse rendier-joy

1. Natuurlijk is er de ultieme kerst-klassieker, the good old Reindeer jumper. Dit exemplaar van Boohoo kost je amper € 20,- en gegarandeerd gaat hij niet snel out of style zijn!

2. Een subtieler accessoire is deze Animal Ring van & Other Stories, € 25,-.

3. Mijn persoonlijke lieveling is deze pluizige warm-waterkruik van Etam, vermomd als een mollige Rudolf. Daar kruip ik graag elke donkere winteravond mee in bed! € 12,90

4. Om ook je huiskamer om te toveren tot een winterwonder landschap kan je beroep doen op Bucky Deer Bust van Cardboard Safari. Dat is  $ 30,- well spent, want je kan Bucky gerust het hele jaar door laten hangen!

5. Voor de echte Kerstmis devotees zijn er deze adorable rendiersokken van Etam. Ja, inderdaad, met die heerlijke anti-slip stippen om zonder zorgen mee door het huis te huppelen! € 12,90.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

Foto's © weheartit, StyleBistro.

page loaded