Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#THISISUGG

Door Tiany op 03.12.2014

Genieten van de kleine dingen in het leven. Daar worden we misschien nog het meest gelukkig van. That’s the spirit van UGG Australia and we like it!

Na de lancering van de 1ste wereldwijde campagne ‘This is UGG’ waarin de kleine gelukzalige momenten uit ons leven centraal stonden, lanceert het Australische merk een social media campagne #THISISUGG. UGG ken je vooral van de keiwarme en super bekende boots, maar ondertussen hebben ze ook hun eigen home collection lees er alles over in het Belmodo artikel UGG goes Home! Of stap binnen in de wondere wereld van Belmodo meets UGG via Get UGG inspired.

We maken allemaal big days mee in ons leven. Afstuderen, je droomhuis kopen waar je al zolang naar op zoek was, trouwen, mini-me's op de wereld zetten. Stuk voor stuk fantastische momenten. Maar toch is er meer dan dat, wat ons happy maakt.

Alledaags geluk zit in kleine dingen. Dat rondje joggen waarna je het gevoel hebt dat je weer alles aankan, een bloemetje in huis, spelen met de hond, een cafè latte op zondagmiddag met je BFF…

Clap along en deel nu je geluk met al je familie en vrienden via een postkaart of je social media met de vermelding #THISISUGG en maak kans op een weekendje Parijs dankzij UGG Australia. Klik hier en ga meteen aan de slag, upload je persoonlijke fotokaart en geniet.


Enkele van Tiany's kleine fijne momenten in het leven tijdens New York Fashion Week. Jump for joy!

Good luck en spread the happiness! Zin om nog meer UGG te ontdekken, surf dan razend snel naar de UGG Australia website of laat je nog meer inspireren via UGG The Creative Council.

page loaded