Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What’s in my Rabeanco bag?

Door Tiany op 01.12.2014

Altijd al benieuwd naar wat ik meezeul in mijn handtas? Listen up, want ik gun jou een kijkje in en naar mijn nieuwe beauty: De Trail shoulderbag van Rabeanco.

Voor de FW2014-collectie houdt Rabeanco zich opnieuw vast aan een perfecte balans tussen functionaliteit en hedendaagse stijl. De 1st class lederkwaliteit komt helemaal tot uiting in de eenvoudige look van de handtassen. Ik ben helemaal weg van de prachtige kleuren en rijke texturen die Rabeanco telkens opnieuw gebruikt in haar designs.

Rabeanco werd in 2002 opgericht in Hong Kong, maar kocht daarvoor jarenlang lederenaccessoires in van Italië. Al snel volgde hun eerste flagship store in the city of lights (and fashion of course!). Ook naar België is dit Aziatische fashion brand overgewaaid en het heeft zich gevestigd in onze city of fashion: Antwerpen

I fell in love with this Trail shoulderbag. Een functionele, maar toch stylish tas. De gouden ketting en het contrasterend gekleurd biesje zorgen voor een catchy touch. De eenvoudige snit zorgt ervoor dat ik mijn accessoire zowel overdag als ’s avonds met mijn outfit kan combineren. En dat is net wat ik nodig heb, aangezien ik vaak van mijn ene afspraak overdag naar een event in de avond ga. Just add some extra make-up and I'm ready to partaaaay.

Wil je de volledige Rabeanco FW2014-collectie ontdekken? Check dan zeker de website en surf naar de Facebookpagina of Instagram to stay tuned

So what's in it?

First of all my precious iPhone, want als online junkie wil ik steeds op de hoogte blijven van what's hot & happening en met mijn GoPro leg ik alle leuke momenten vast. Aangezien ik bijna maandelijks het land uit ben, hou ik steeds mijn internationaal pasport in mijn handtas, you never know what will happen! In mijn zwarte portefeuille hou ik mijn betaalkaarten bij, lekker compact, handig en minimalistic. Verder heb ik steeds een lippenbalsem bij de hand om gebarsten lippen tegen te gaan, zeker nu het kouder begint te worden. Mijn M.A.C mascara en Clinique powder zorgen voor een finishing touch. Heb ik even een me-time moment on the road, dan lak ik mijn nagels in deze trendy Chanel n°631 kleur.

Nu ik jou helemaal heb doen hunkeren naar mijn nieuwe handbag baby, verwent Belmodo one lucky lady met deze Trail shoulderbag van Rabeanco t.w.v. € 350,-! Wil jij dit day-to-night accessoire aan je nieuwe wintergarderobe toevoegen? Speel dan snel mee met "Win de Trail Rabeanco handtas" en maak kans op your own Rabeanco bag

Flagship store Antwerpen

Shopping Stadsfeestzaal
Hopland 31
2000 Antwerpen
TEL: 03/227.02.08

page loaded