Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Models top 50: Belgian pride

Door Astrid op 01.12.2014

Wij zijn altijd trots als ‘onze Belgen’ het goed doen. Deze week staan onze topmodellen in de spotlights. Models.com stelde onlangs hun prestigieuze Models Top 50 voor en deze Belgische modellen veroverden er hun plekje.

Ine Neefs

Chanel, Louis Vuitton, Sonia Rykiel en Miu Miu, de schone uit Wuustwezel weet de grote namen dit jaar bij elkaar te rapen. Naast de ene na de andere catwalk scoorde het Belgische model ook al een plekje in de campagnes van o.a. Prada & Zara. Maar het waren uiteindelijk de 2 opdrachten voor Valentino waardoor de Belgische dit jaar in het lijstje opduikt. Ons vermoeden is dat er hierna nog veel zullen volgen!

“The delicate Ine looks like she stepped out of a fairytale and has been a hit with designers who favor the ethereal. Case in point - Valentino have tapped her for their campaign two seasons in a row.” - Models.com -

Yumi Lambert

De Belgische schone met Japanse roots doet het al even goed en is nog lang niet uitgeposeerd. Ondertussen kan het model met de betoverende groene ogen namen als Dior, Kenzo, Nina Richi & Balenciaga op haar cv plaatsen. Trust us, het moeilijk designers te vinden die niét met Yumi willen samenwerken. Haar grootste overwinning tot nu toe: als 1ste Belg opduiken in een Chanel-campagne. Way to go Yumi!

“Campaigns for Hermes and Chanel gave the beauty a chance to flex her high fashion muscle, while editorial work with Richard Burbride, Patrick Demarchelier and Paulo Roversi cements her status as a photographer favorite.” - Models.com -

Nog even voor de duidelijkheid: de Top 50 van Models.com focust op de hotste modellen van het moment. Een mooie titel en vaak de proloog van een geweldige modellencarrière. Opvallendste nieuwkomer van het moment  - naast onze Belgen obviously - was Kendall Jenner.

Foto’s © Models.com.

page loaded