Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gaga for the H&M Christmas video

Door Astrid op 29.11.2014

Je zag hem misschien al passeren maar de gloednieuwe H&M spot is té cool om niet nog eens te delen. Niet moeilijk als je weet dat de sterren van dienst miss Lady Gaga en jazz legend Tony Bennett zijn!

In "A Jazzy Triple Collab" kon je al lezen dat de H&M Holiday Campagne er zat aan te komen. En het resultaat mag gezien worden. Naast de laatste nieuwe H&M goodies spotten we ook Lady Gaga en Tony Bennett die de longen uit hun lijf zingen op hun versie van "It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)”. Instant.Holiday.Spirit!

Oordeel vooral zelf:

Oké, Gaga’s haar is een beetje out of control (beetje Cher moet kunnen) maar ik kan niet wachten om nog eens binnen te springen bij de H&M! A job well done.

Foto’s © Daily Mail.

page loaded