Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Steek je sofa in een fashionable nieuw jasje

Door Tiany op 28.11.2014

Wij mogen dan wel verknocht zijn aan designmeubelen, maar onze portefeuille is het helaas niet altijd met ons eens. Wanneer die resoluut dienst weigert, zit er maar 1 ding op: een bezoekje aan IKEA.

IKEA-meubelen zijn tijdloos, gaan dan ook jarenlang mee & zijn perfect voor mensen die de vinger op de knip willen houden. Het enige nadeel? Zoveel mensen hebben een Billy-boekenkast of Ektorp-hoeksofa in de woonkamer staan. Ben je die eenheidsworst beu en heb je zin in iets nieuws, maar ben je om sentimentele of financiële redenen nog niet klaar om een nagelnieuwe sofa te kopen? Het Belgische interieurmerk aristide heeft dé oplossing gevonden: Coverique!

Coverique is een innovatieve webshop waar je leuke hoezen voor de populairste IKEA-modellen kan scoren. Het principe is eenvoudig: je surft naar de site, klikt jouw sofamodel aan, kiest een leuk designstofje et voilà: je sofa is herboren! Houd er wel rekening mee dat de hoezen speciaal voor jou worden gemaakt, dus je moet nog wel een week of 3-4 op je designhoes wachten, but hey, it’s worth the wait!

Ben je niet zeker of dat leuke stofje op de foto wel goed bij de rest van je interieur past? Ook daar hebben ze bij Coverique aan gedacht: de webshop beschikt immers over een uitgebreide staaljesdienst. Je kiest de staaltjes die je het meest aanspreken, en die worden helemaal gratis en voor niets naar je opgestuurd! Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kan je met een gerust hart je uiteindelijke keuze maken.

De prijzen van zo’n unieke Coverique-hoes liggen iets hoger dan die van een gewone IKEA-hoes, maar daar krijg je dan wel designstoffen van topkwaliteit voor in de plaats. Een Klippan-voetbank steek je bv. al in een nieuw jasje voor € 85,-, een Ektorp-hoeksofa laat je al overtrekken voor € 1.089,-. Nog steeds een pak betaalbaarder dan een designmeubel!

Het allerleukste aan Coverique? Je kan kiezen uit meer dan 100 verschillende designstoffen uit het aristide-gamma. Be still my beating heart, want aristide werkt regelmatig samen met Belgische designers. Gevestigde waarden als Tim Van Steenbergen & Marina Yee hebben al een collectie uitgebracht bij aristide, maar ook nieuw, jong modegeweld mag bij aristide zijn kunnen laten zien. Zo hebben ook 23 masterstudenten textielontwerp van La Cambre in Brussel & het KASK in Gent al stoffen mogen ontwerpen. 

Heeft je sofa een even groot zwak voor mode als jijzelf en ziet hij zo’n designerjasje wel zitten? Doe dan snel mee aan de Coverique-wedstrijd & wie weet staat hij binnenkort in je woonkamer te pronken in een echte Tim Van Steenbergen!

Foto's © Coverique.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded