Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oh baby, it’s cold outside

Door Ine op 28.11.2014

Sweaters zijn hot! En niet alleen letterlijk want ze duiken ook op rond alle fashion weeks, gedragen door fashion editors, modellen en fashionista's. Maar de heerlijke warme truien hebben hun plaatsje in mijn hart  al veroverd way before last season ... Die liefde is namelijk ontstaan dankzij mijn obsessie met de onovertroffen Harry Potter boeken. 

Ik geef het toe, haute couture of hippe streetstyle is niet meteen iets wat je terugvindt in de magische wereld van Harry Potter, maar als er 1 ding is waarvoor ik graag eventjes naar de toverschool zou gaan is het het magische kerstmis! Vooral de zelfgebreidde trui die Ron Wemel jaar na jaar kreeg, spreekt tot de fashionista verbeelding, n'est pas? Wel misschien niet meteen de exemplaren van Ron, maar fashionista's bewijzen dat het allemaal afhangt van the styling! De volgende 5 truien zullen het fashionista-hartje wel verwarmen tijdens de winter!

1. Deze pluizige oversized wollen trui van Bellerose is ideaal om je warm te houden en tegelijk alle bewegingsvrijheid te garanderen tijdens een lange wandeling in het winterwonderland. (€ 219,-)

2. Met zijn zalmroze kleur is dit aaibare exemplaar van By Ti Mo  dat aanvoelt als een lamsvelletje, een geschikte keuze voor een gezellige Kerstbrunch met bubbles!  (€ 145,-)

3. Om in stijl op de schaatspiste te verschijnen, pik je best dit sporty en comfy exemplaar van One Hundred op bij Rewind tijdens het kerstshoppen. (€ 145,-)

4. Breng wat kleur in de koude, donkere wintermaanden met deze vrolijke color-block pull van Howlin. (€ 160,-)

5. De geometrische print van deze jumper maakt dat dit stuk van 3Suisses ook een echte winner is tijdens de kerstperiode. (€ 39,-)

Foto's © whowhatwear, shopshela.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded