Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We love… de grappige Mistaake designer tees!

Door Lien op 27.11.2014

De nachten worden langer, de dagen kouder en mijn energielevel slinkt als sneeuw voor de zon. Maar als er iets is waarvan ik automatisch een gigaboost krijg, dan is het wel een vleugje humor.

And let me tell you, sinds ik het kledingmerk Mistaake heb leren kennen, ben ik weer helemaal mijn goeie, ouwe, trouwe energieke zelf, want hey, dit is echt een topvondst!

Maar euh ... Bedoel je niet Mistake?

Noooope, smarty pants: Mistaake is echt de juiste spelling, I swear! En dat is waar het hele merk om draait, spellingsfouten. Ze verkopen namelijk T-shirts waarop de namen van onze favoriete designers verkeerd in Word getypt lijken.


Heel quirky, & dus heel erg cool! Denk daarbij aan o.a. “Versachey”, “Givenshi”, “Chanelle”, “Hermez” of Balemain. Gekartelde onderstreping van de spellingschecker & cursor inclusief, voor de nerdy yet very fashionably sophisticated look. Score!

Where to get yours?

Op de webshop van Mistaake zelf zijn vrijwel alle T-shirts uitverkocht, maar supergoed nieuws: je kan ze sinds vorige week ook vinden bij Smets Premium Store en op de Smets webshop. Het is dan ook dankzij Smets dat ik dit pareltje van een merk leerde kennen.

De hippe shirtjes kosten € 45,- elk en vind je in zwart en wit. Nu alleen nog maar kiezen welke designer jij zal rocken. Kleine waarschuwing, ik heb er lang over gedaan want stiekem, heeeeel stiekem, wilde ik ze aaaaallemaal

Foto’s via © Smets IG & Mistaake IG.

page loaded