Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Handwerk is back!

Door Koen op 27.11.2014

Een beetje folklore tussen je outfits mixen geeft een heerlijk verfrissend effect. Met folkore bedoel ik niet dat je zover moet gaan om lederhosen aan te schaffen of je in een drindl te wurmen en a volonté te beginnen volksdansen. Maar een juist uitgebalanceerde mix van invloeden van verschillende culturen en je trendy urban wardrobe geeft het geheel een originele toets. Heeft je moeder helaas geen erfstukken bijgehouden en trek je in de nabije toekomst ook niet naar de Balkan om zo'n heerlijk geborduurd shirt te kopen, dan kan je bij All Things Mochi terecht!

"Mochi is a brand that begins with a journey, and reflection of different cultures." - dixit Mochi -

Bij Mochi vind je vrolijk gekleurde borduursels, de kleren verraden invloeden van over de hele wereld, tribal chic, handgemaakte weefsels en artisanale accessoires. Ze gebruiken ancient craftmanship om moderne silhouetten te creëren. De naam, Mochi, is al even multicultureel als de collecties en komt van de regio Gujarat. De Mochis waren van origine schoenenmakers die zich de kunst van het borduren en weven meester maakten.

De bezieler achter All Things Mochi is Ayah Tabari. Ze werd geboren in Palestina, groeide op in Amman, studeerde in London en is nu gesettled in Dubai ... Bon het is duidelijk hoe deze citizen of the world gefascineerd raakte door allerlei culturen en excentrieke traditionele stoffen.

"Taking inspiration from runway looks, adventures and life all around her, sche continues to explore innovative new ways of using raw materials in her creations." - aldus Ayan Tabari -

Geen tijd om zelf de wereld af te reizen, haal de wereld dan gewoon in huis of in je wardrobe! Take a mental mini-break op de Mochi webshop of Instagram pagina! De vrolijke taferelen geven je in ieder geval een instant exotisch gevoel!

Foto's © AllThingsMochi.

Met medwerking van Isabelle Leempoels.

page loaded