Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneaking in style

Door Lars op 26.11.2014

Het Italiaanse sneakermerk Joshua Sanders is all over! Vroeger zag je de fashionista's tijdens de fashionweeks rond-buzzen in hun high heels, maar die zijn tegenwoordig ingeruild door de speelse sneakers van Joshua Sanders. Zo snelde Natasha Goldenberg van show naar show in haar NY-style Sanders sneakers, ook Linda Tol en Eva chen took a stroll in Sanders sneakers. Geen wonder want de luxueuze sneakers zijn de ideale cross-link tussen couture en streetstyle.

Het nieuwe opkomende label heeft een waaier aan verschillende fashionable sneakers, die Italiaanse luxe in het cosmopolitan fashion landscape integreren. Ondertussen zijn niet alleen de fashionista's fan maar ook sterren als Lily AllenRighfully so want miss Allen introduceerde jaren geleden al de dress with sneakers-look, misschien hebben we die hele sneakerrage wel aan haar te danken!

In het online magazine van Joshua Sanders vind je een massa inspiratie en op de online website kan je je favoriete items shoppen. Ben je meer een going-out-to-get-it myself kinda gall, ga dan naar Smets waar de Italiaanse sloefjes ook verkrijgbaar zijn!

Foto's © InstagramJoshuaSanders.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded