Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Taylor Swift & her Sneaky Cat sneaker

Door Koen op 24.11.2014

Onder het motto never change a winning team, zet Keds zijn samenwerking met de oh so sweet Taylor Swift verder met een nieuwe limited sneaker: de Sneaky Cat Champion. Taylor Swift ontwerpt sinds 2013 samen met Keds 2 x per jaar een eigen collectie, de Taylor Swift for Keds collectie.

Blijkt ineens dat Tay Swizzle & ik heel wat gemeen hebben, naast het feit dat we hetzelfde geboortejaar delen & een geschiedenis kennen van vervelende ex-boyfriends - met het kleine verschil dan dat zij met haar frustraties tonnen geld verdient - hebben we er nu een nieuw common interest bij, we zijn beiden crazy cat ladies!

De aanleiding voor deze sneaker is de lancering van Taylor Swift's new album '1989' & it's my new guilty pleasure. De Sneaky Cat is uitgevoerd op het iconische Champion silhouet & is een volledige zwarte sneaker met golden details. Aan de zijkant vind je een schattig little kitty dat aan de buitenkant van iedere schoen heen gluurt. All I can say is kawaaaaaii!

Ga snel je paar of cuteness halen bij Monar in Antwerpen of online via sooco.be.

Foto's © Keds.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded