Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Romantiek, art-deco én rock-‘n-roll

Door Tiany op 24.11.2014

What a show, what a show! Ik verwijs naar de fashionshow van de ByDanie FW2014. De locatie voor de fashion show came as a nice surprise. De collectie werd namelijk niet gepresenteerd tijdens de Amsterdam Fashion show, maar wel in het theater Tuschinski in hartje Amsterdam. De locatie leende zich uitstekend voor de hippe fashion show, die het in teken stond van it-girls on film. Denk stoere, Rock-en-Roll outfits met een romantische touch. Game on!

De show kende een kick-ass start. Er werd een filmpje op groot scherm getoond waarin de bottom line van de modeshow duidelijk gemaakt werd: ‘Every day is a fashion show, the world is your runway!’. Coco Chanel, you were such a wise woman. 2 minuten later, in comes Candy Dulfer, die iedereen verblufte met enkele solo’s op de saxofoon. I told you it was a nice show..

Tijdens de muzikale traktatie van Candy Dulfer paradeerden de modellen door de zaal waar voor de gelegenheid in het midden een catwalk stond. De herfst-en wintercollectie schreeuwde rock-’n-roll, Art Deco én een vleugje romantiek.

De Art Deco accenten waren zichtbaar in de stoere biker jacket, klassieke tasjes met een moderne twist, het gebruik van luipaardprint en de toevoeging van gouden knopen aan de meerderheid van de kledingstukken. De romantische ondertoon was dan weer te voelen in de mooie blouses met striksluiting om de hals. De collectie werd afgekruid met glitterend lurex, die de jurken en broeken een rijke uitstraling gaven. 

Na de fashion show werd er nog een feestje gehouden in de foyer van het theater. Iedereen was so high on fashion, dat het vast een killer ass party werd!

Foto's © ByDanie.

Met medewerking van Charlotte De Vidts.

page loaded