Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bye bye bra, Hello Bye Bra!

Door Tiany op 22.11.2014

Nog een dikke maand en it’s that time of the year again: de feestdagen. Kerstdis, feestjes, food coma & natuurlijk ook fabulous outfits. Tijd dus om de leukste feestjurkjes & LBD’s boven te halen. Strapless, met halternek, open rug of dazzling decolleté? Tijdens de feesten it’s your time to shine, but which bra to wear? Behabandjes die onder je jurkje uitkomen of - horror - “onzichtbare” plastic behabandjes zijn uit den boze. Een strapless beha kan nog net, maar past niet onder alle modellen én geeft vaak niet voldoende steun. En zonder beha is pretty risky: je wilt toch niet de volgende nipplegate ontketenen aan de feesttafel?

Enter Bye Bra, een flinterdun, zelfklevend, U-vormig siliconenvliesje. Denk: fashion tape 2.0! Het principe is simpel & gemakkelijk: Je plakt de tape net onder je borst, trekt de hem goed op, en daarna kleef je de tape stevig vast op je borst. En tadaaaa: je boezem wordt instant gelift. Bovendien kan je met de Bye Bra ook een verschillende borstgrootte, borstvorm & tepelhoogte corrigeren. Het resultaat? Een mooie, symmetrische boezem. Niemand die weet dat je geen beha draagt! Ook rondborstige dames kunnen vanaf nu braless op feestjes verschijnen: de Bye Bra is verkrijgbaar in cup A tot F+!

 

 

De siliconentape wordt trouwens vervaardigd door plakbandfabrikant 3M & is medical grade siliconentape die ook gebruikt wordt bij chirurgische ingrepen. Geen wonder dat je boezem er met de Bye Bra uitziet alsof je een boob job hebt laten doen. Hij is doeltreffend maar comfortabel: het resultaat ziet er niet enkel natuurlijk uit, de siliconentape zelf voelt ook natuurlijk aan!

Met Bye Bra is behaloos door het leven gaan niet enkel meer voor vrouwen met een bescheiden boezem of dolle mina’s! Go dance the night away!

Foto’s © Bye Bra & pinterest.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded