Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Simone Rocha x J Brand

Door Kim op 21.11.2014

Ierse ontwerpster Simone Rocha en J Brand brengen samen een collectie uit. Hoewel het duo nogal een atypische combinatie is, hebben ze zich toch mooi verzoend. Rocha staat gekend om haar collecties met telkens een erg vrouwelijke toets, en verklaarde zelfs geen favoriete denim te hebben bij het begin van de samenwerking. J Brand is dan weer hét denim merk dat gekend staat om high quality jeans en vooral de skinnies.

"In my own work I always look to create a balance and a contrast and I wanted to maintain that ethos in the collaboration collection. I wanted to push it be as feminine as I could but do it in boxy, boyish feminine shapes. It was definitely interesting to cut denim to create volume, because it’s so unusual – especially for J Brand the home of the skinny jean." - aldus Rochas tegen Grazia -

De collectie is 1st exclusief verkrijgbaar bij Dover Street Market & daarna op Net-A-Porter, Selfridges en andere verdeelpunten.


 

Foto's © Simone Rocha x JBrand.

page loaded