Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend alert: De Samuel trui van Isabel Marant

Door Lien op 20.11.2014

Dat Isabel Marant goed is in meer dan sneakers alleen, dat wisten we al langer dan vandaag. Denk maar eens even aan haar lederen broeken, studded zomersandalen en de eerder alom gehypte Versus trui.

En dit seizoen komt ze met nog meer watertand-waardige goodies. Jup, want voor deze winter ben ik he-le-maal bezeten door haar allernieuwste Samuel trui. Hoor je mij, Sinterklaas? Ik zet mijn schoentje nù al. Extra braaf ben ik dit jaar!


De Samuel trui fresh on the runway! © Style.com.

De Samuel trui is prachtig crème kleurig met stoere, zwarte details, en is gemaakt van superzachte wol en alpaca. Heerlijk warm voor deze winter, en het leukste van allemaal? Hij is zo oversized (lees: comfy) als maar kan zijn ... Net wat ik zoek!

"I like very comfortable, warm clothes - things you can go around being secure in." - dixit Isabel Marant (© Net-a-Porter) -

In the streets

Een trend zou geen trend zijn als we 'm niet hadden opgemerkt in tal van streetstyle foto's. De Samuel trui is dan ook geen uitzondering op de regel: zowel tijdens de modeweken als in het dagelijkse leven wordt -ie naar hartenlust gedragen door fashionistas wereldwijd. En terecht ook!

Hij is ook supermakkelijk te combineren, vermoeden wij. Wedden dat onze nieuwe lievelingstrui naadloos bij ook jouw garderobe past? Jeansje erbij, stoere enkellaarzen eronder en een mooie tas aan je arm - guess who's looking mighty fine all of a sudden ...© Fashionjunkiie, Alicepoint & Pinterest.

Ik kan al bijna niet meer wachten om er zelf een #ootd-tje mee te maken. Enig (minuscuul en bijna over het hoofd te kijken) detail ... Ik heb de Samuel trui nog niet in mijn kleerkast hangen. Hmmm.

Maar dat brengt ons dan wel weer makkelijk bij de volgende paragraaf, want waar koop je de trui eigenlijk het best?

Waar koop je 'm?

The real deal

Heb je je gedachten helemaal op de echte Isabel Marant Samuel trui gezet, dan geef ik je niet alleen groot gelijk maar ook graag een aankoopsuggestie mee. Want je shopt deze showstopper makkelijk online (bijvoorbeeld bij Net-a-Porter of Mytheresa).


© Net-a-Porter.

"Maar euh ... quanto costa?" hoor ik je tot hier denken (het is een gave). Wel, dat zal ik je eens snel vertellen, zie! De Samuel trui is niet goedkoop en kost je € 540,-, maar in ruil daarvoor krijg je natuurlijk wel een echte designertrui gemaakt van de beste materialen. 't Is een afweging die je zelf moet maken, denk ik dan!

Betaalbare alternatieven

Voor wie over een iets kleiner shoppingbudget beschikt, zijn er gelukkig ook nog meer betaalbare alternatieven beschikbaar op de markt. Geen exacte kopieën (want dat mag niet, foei!), maar wel mooie truien in dezelfde stijl, maar dan voor een fractie van de prijs. Ook altijd leuk!

1. Topshop (€ 57,-).
2. Mango (€ 49,99).
3. Sessun via Asos (€ 78,20).
4. & Other Stories (€ 65,-).
5. Benetton via Zalando (€ 59,95).
6. & Other Stories (€ 55,-).
7. Mango (€ 34,99).

Happy shopping, honeys!

page loaded