Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Japanse modeketen UNIQLO komt naar België

Door Ine op 19.11.2014

De geruchten deden al even de ronde, maar nu mogen we het nieuws officiëel bekendmaken: de Japanse modeketen UNIQLO doet voor het eerst zijn intrede in België, meer bepaald in Antwerpen & we’re so thrilled about it!

Voor wie nog niet vertrouwd is met Uniqlo: Uniqlo is het Japanse broertje van Zara en focust vooral op basics. Het kleinere aanbod compenseert Uniqlo dan weer met meer kleuren. Zo vind je soms 1 model in wel 50 verschillende kleuren & maten. Daarnaast bieden ze goede kwaliteit aan betaalbare prijzen!

Wanneer de winkel precies opengaat, is nog niet helemaal zeker. Wat we wel weten, is dat het in de herfst van volgend jaar zal zijn. Geduld is een mooie deugd, I guess ... 

Foto's © Uniqlo

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded