Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sloggi x Kylie Minogue

Door Tiany op 18.11.2014

1 van de kleinste, maar tegelijk ook 1 van de grootste popsterren on this planetSloggi slaan de billen handen in elkaar. Om wie het gaat? Niemand minder dan Kylie Minogue natuurlijk! Kylie is het nieuwe gezicht van de herfst- & wintercollectie 2014 en zal ineens ook de komende seizoenen voor haar rekening nemen.

"Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking met Sloggi. Ik hou van hoe het merk erin geslaagd is om door de jaren heen trouw te blijven aan zijn waarden en op hetzelfde moment altijd innovaties heeft proberen te introduceren. We delen dezelfde passie voor vrijheid en het is een genot om dit samen te kunnen uiten!" - dixit Kylie Minogue -


Zelf vinden we dat het plaatje helemaal klopt, zowel Sloggi als miss Minogue zijn echte grondleggers in hun vak & blijven altijd on top of their game. Beiden hechten ze enorm veel waarde aan authenticiteitenergie & vrijheid. De hashtag van heel het gebeuren was dan ook #FeelYourFreedom évidemment, en in onderstaand filmpje vertelt Kylie zelf wat vrijheid voor haar betekent.

Na het zien van de Kiss Me Once-tour - big thanks to Sloggi - én na het zien van de mannelijke dansers in hun Sloggi ondergoed, werd het nogmaals bevestigd, this collab just makes sense. Wij zijn fan!

Foto's © Sloggi.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded