Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hoera, gloednieuwe Triangl kleurtjes!

Door Lien op 18.11.2014

Ik weet het, het is niet helemaal het ideale moment om erover te beginnen en ik kan het eigenlijk maar beter hebben over warme wintertruien (volgend artikel, beloofd!) ... Maar ik kom net terug van vakantie and I'm totally feeling the summer vibes!

En dus kan ik het mij niet laten, sorry lieve Belmodo lover: temidden deze koude dagen ben ik helemaal in de ban van bikini's. Meerbepaald die van Triangl swimwear, want er is heel goed nieuws voor de kenner ... Ze zijn er in nieuwe kleurtjes! Woohoo!


Wij zijn hier bij Belmodo al wel langer fan van de Triangl bikini's, dat moeten we eerlijk toegeven en dat heb je hoogst waarschijnlijk in onze artikels ook wel al opgemerkt. En dat is niet verwonderlijk: ze zijn gemaakt in neopreen (extra ondersteuning en security, yes!) en beschikbaar in erg opvallende kleurtjes.

Maar waar we ze vroeger enkel in effen kleuren konden shoppen, zijn ze nu ook gemaakt in meerdere kleuren tegelijk. Extra kleur, dat betekent extra mooi, en dat betekent extra beachy zelfvertrouwen, en dat betekent op zich dan weer extra zorgeloze zomerfun!

(En waarschijnlijk daar bovenop ook nog eens extra Instagram likes, wat wil 'n mens nog meer? ... )


Als je heel lang kijkt, beginnen ze zelfs op Fendi monsteroogjes te lijken ... Kijk maar!

Dùs beach queen daar achter je computer, die bikini's zijn weer een extra reden om er deze winter op uit te trekken richting warmere oorden! Malediven, here we come! Echt alleen maar voordelen bij die Triangl bikini's he ...

Je shopt deze beauties online bij Triangl voor zo'n $ 89,-. Of zo'n € 72,-, volgens de huidige koers. Een koopje als het ware!

page loaded