Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Are you proud to be Raar?

Door Loes op 18.11.2014

We kennen allemaal wel de blikken van onze vaderlief die geen moer snapt van wat we nu weer aan hebben getrokken. Of je vriendje die een beetje bedrukt kijkt wanneer je met je nieuwe jasje de trap afkomt. Iedereen die een beetje buiten de lijntjes kleurt krijgt wel eens commentaar op zijn modische keuzes. ‘Speciaal, ‘euhh, leuk’ of ‘beeeeeetje raar hoor’. 

En zijn we daar trots op? Reken maar van yes. Niets is zo saai als een grijze massa. Lekker jezelf zijn is hetgeen wat telt en als dat raar is dan is dat meer dan prima. Sterker, dan heb ik een label voor je in de aanbieding dat op je lijf geschreven is.


Raar is een Antwerp based label, opgestart in 2012 door Benjamin Pan. Hij vindt raar zijn leuk en daar zijn we het helemaal mee eens. Zijn merk geeft het gevoel van een outsider te zijn een vrolijke schwung. We like this positive vibe, sir! Dit doet hij door zijn logo te gebruiken op T-shirts, hoodies en tote bags. Allemaal in strak zwart en wit, net als de look and feel van de gehele website. Alles heeft een urban gevoel maar met een cleane insteek. 


Are you proud te be Raar? Ga dan vliegensvlug naar de webshop, scoor daar goodies voor jezelf of je vriendje. Bij mij gaan er ook alarmbellen af voor een zeker kerstlijstje. Dus lieve vriendjes, het is hier online te doen en ik krijg aan de kerstboom sowieso een smile van oor tot oor. Daar doen we het allemaal voor, toch? wink 

Foto's © Raar en Kaat Van Tiggel.

page loaded