Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swarovski x Viktor&Rolf

Door Koen op 17.11.2014

Diamonds are a girl’s best friend! No doubt about it, dus het is maar meer dan normaal dat we even een vreugdedansje doen bij het volgende nieuws: Atelier Swarovski is een nieuwe samenwerking aangegaan met Viktor&Rolf, our favorite dutch designer duo! De collectie is onthuld tijdens de prêt-à-porter show gedurende de Fashion Week van Parijs

Wij zijn in ieder geval helemaal impressed, de collectie toont indrukwekkende statement pieces met glanzend en mat kristal, great for stealing the show! Nog meer goed nieuws is dat de collectie uit 2 lijnen bestaat, which means double pleasure. De lijn Velvet Rock gebruikt een nieuwe techniek waar de kristallen worden ingelegd in zacht fluweel 'flocking' velours; Frozen Crystals plaatst matte en glanzende kristallen naast elkaar. Het ziet er in ieder geval heel chic & elegant uit. 

"Wij wilden de kristallen op een prominente plaats zetten en ze een beetje mysterie meegeven terwijl er ook een spel van contrasten wordt verkregen tussen de schittering en de matte effecten. Door de matte en door verlours bedekte kristallen naast elkaar te zetten, hebben wij hun schittering benadrukt en een vleugje surrealistische glamour toegevoegd. Wij hebben al een langdurige samenwerking in een creatief partnership en wederzijds begrip, wij zijn samen met Atelier Swarovski in staat om technisch ingewikkelde ontwerpen te realiseren." - aldus Viktor & Rolf -

FYI: de Frozen Crystals collectie wordt wereldwijd verkocht in 1500 Swarovski stores - a first for Swarovski.

Foto's © Swarovski.

Met medewerking van Lars Lagaisse

page loaded