Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mix & Match with 3Suisses x Tiany

Door Tiany op 17.11.2014

Een aantal weken geleden kon je hier op Belmodo.tv een fantastische mix&match restyling by 3Suisses winnen. De gelukkige winnares was de 22-jarige übercutie Elke Vanden Bossche. Our very own Tiany & 3Suisses gingen maandag 10 november bij haar langs en dompelden haar onder in de fashionable FW2014-2015-collectie van 3Suisses. Looking good, Elke!

“Het was een droom die uitkwam. Tiany die aan je voordeur staat met een berg nieuwe kleren en accessoires, allemaal van 3Suisses!” – aldus Elke Vandebossche.

3Suisses is helemaal terug en wil dat met een leuke campagne laten zien. Op vrijdag 10 oktober organiseerden ze daarom ook een feel good flashmob in het Centraal Station van Antwerpen. Belmodo was aanwezig met een toffe restyling corner met make-up stand by Yves Rocher. Klik snel door en laat je inspireren door de tips & tricks van Tiany. De flashmob toont een heleboel superleuke 3Suisses-looks. Nog even doorklikken naar de 3Suisses-website en die toplooks vallen zo bij je in de bus. Perfect match!

De mix&match restyling met Tiany Kiriloff was ongetwijfeld het hoogtepunt van de campagne. We konden onze winnares Elke laten zien hoe veelzijdig 3Suisses is en hoe op-en-top trendy de collectie is. Tiany liet haar zien hoe je een maxi-skirt kan doordragen van zomer naar winter en hoe je de huidige trends op je eigen manier naar buiten brengt. Mix & match, and enjoy it to the fullest!

“3Suisses brengt leuke fashion aan betaalbare prijzen, waardoor mixen & matchen een eenvoudige taak wordt. En dat allemaal just a mouseclick away !” – dixit Tiany Kiriloff.

3Suisses slaagt erin om hedendaagse looks te brengen aan superbetaalbare prijzen. Ze doen ook regelmatig prijsacties en belonen hun trouwe shoppers, dus blijf de 3Suisses-website en Facebookpagina in het oog houden. And don't forget to share your happy shopping moments met #belmodo & #3Suisses @3suisses_be!

Foto's © Maya Bogaert.

page loaded