Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Barrie Knitwear

Door Tiany op 15.11.2014

Het is nog even vooraleer het dikketruienweer is, maar het merk Barrie Knitwear zorgt er in ieder geval voor dat we well-prepared zijn! Er is niets leuker dan je tijdens de winter helemaal induffelen in heerlijke stijlvolle kasjmier, so big thanks to Barrie!

Bovendien is niemand minder dan de Amerikaanse actrice slash model Lily Collins het gezicht van de campagne, shot by Karl Lagerfeld. And doesn't she look absolutely stunning? Bekijk de nieuwe campagne van de Barrie Knitwear FW2014-ollectie hieronder en krijg het helemaal warm!

Feeling inspired by our girl crush? Je vindt de looks op de e-shop of spring eens binnen bij Smets in Brussel!

Foto's © Barrie Knitwear.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded