Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In bed met 6 Franse schrijvers

Door Michael op 15.11.2014

Bestaat er een betere combinatie in de wereld dan boeken en pyama's!? Als kind was er toch al niks beter dan heerlijk in je bedje liggen en een verhaaltje voorgelezen worden, trumps television anynight! En nu nog blijft het genieten in die heerlijke cocoon, een boek, casual nachtkledij (any time of day) in de zetel of in bed. Nog een snuggie en theetje erbij en de rest van de wereld bestaat niet meer!

Etam haalt die link tussen nightwear en stories nog sterker aan met 'Short Stories by Etam, first connected collection'. Met deze collectie wordt je nachtjurkje zelf the bedtime-story! Het literaire seizoen is geopend en dankzij de 1ste Linked Collection van Etam kun je genieten van een unieke lees-ervaring. Wat betekent dat nu allemaal 'je nachtkledij als story'? Wel, Etam heeft een nieuwe vorm van cocooning uitgevonden, aan elk stuk nachtkledij zit een 'sleutel'. Met die sleutel krijg je toegang tot 6 kortverhalen, die 6 hedendaagse Franse cult auteurs hebben geschreven.

Dus het prinicipe is eenvoudig, je scant de QR-code op het label en duikt meteen in het universum van 1 van de beste Franse schrijvers du moment. Je kan o.a. samen in bed duiken met Laurent Seksik, Barbara Constantine, Valentine Goby, Marie Desplechin, Nelly Alard en Pierre Lemaitre. Haal dus maar snel wat nightwear in huis voor 1000 en 1 onvergetelijke nachten! 

Foto's © Etam.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded