Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

For the love of Crystalline

Door Tiany op 14.11.2014

Ik ben een echte jewelry lover and I cannot lie! Zeker als ik een statement piece kan combineren met mijn outfit; zo'n uniek stuk dat net die unieke vibe aan mijn look zal toevoegen die alles wat interessanter maakt! En laat ik nu net een juwelenmerk ontdekt hebben dat aan al deze eisen voldoet! Introducing Crystalline, homemade juwelen naar mijn hart!

Crystalline is het geesteskindje van modetrendexperten Elena Kosenkova en Kira Pokhiton, die elkaar ontmoetten in Moskou, waar ze beiden werkten voor de befaamde Condé Nast Group. Ze werden al snel vrienden en deelden een grote passie voor design en fashion, et voilà, Crystalline was born! De 2 fashionista's hadden dezelfde visie over hoe personal jewelry eruit zou moeten zien en wilden graag een lijn creëren die mensen precies kon geven wat ze wilden, jewelry-wise!

Het merk introduceert nu de Crystal System-collectie, een lijn vol symmetrie, asymmetrie, edelstenen en mineralen met interessante vormen. O.a. roze kwarts, parels, koraal en onyx worden in de collectie gebruikt en zorgen er zo voor dat de sleutelbegrippen van Crystalline - purity, clarity en transparancy - perfect worden weergeven! 

De Crystal System-collectie bestaat uit armbanden, kettingen, en oorbellen uit heldere kristallen en kleurrijke stenen, helemaal made in Italy en helemaal de moeite waard! Geen 2 stuks zijn hetzelfde, want ze worden allemaal handgemaakt! No more information needed als je het mij vraagt! Ga ook eens een kijkje nemen op de Facebookpagina en Instagram van Crystalline voor meer eye candy en informatie! 

Foto's © Crystalline.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded