Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara Delevingne x Topshop: the holiday collection

Door Kim op 14.11.2014Happy holidays from Cara & Topshop! We vertelden je al eerder dat het topmodel voortaan het gezicht zou worden van highstreet keten Topshop, en daar horen natuurlijk de nodige campagnes bij. Om hun holiday collectie te promoten, zien we Delevingne in allerlei feestelijke outfits - geshoot door Alasdair McLellan in de legendarische Londense Annabelle's Club.

Topshop lanceerde de collectie een dag na een major party in New York, ter ere van de opening van hun nieuwe flagship store op de bekende winkelstraat 5th Avenue. Gasten als Beyoncé, een hondertal it-girls & fashion people en natuurlijk Cara vierden mee feest en Lionel Richie zorgde voor de muzikale noot - ongetwijfeld a night to remember.


 

Foto's © Topshop

page loaded