Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fiamma zorgt voor vonken

Door Tiany op 12.11.2014

What's a lady without her purse? Een handtas maakt je outfit compleet en is perfect om al onze spullen mee te nemen - en dat zijn er veel! Toch is het soms lang zoeken naar de perfecte handtas ... Stop looking ladies, ‘cause here it is… De Fiamma bag!

De tas werd enkele maanden geleden al gelanceerd, maar de geboorte van de nieuwe Ferragamo-baby werd onlangs gevierd in de Brusselse flagship store. And what a wonderful day it was!De tas is vernoemd naar Fiamma Ferragamo, de dochter van founder Salvatore Ferragamo, die bijna 40 jaar als accessoire- & shoe designer bij het beroemde Italiaanse modehuis werkte. De handtas staat voor kwaliteitvakmanschap & leder van de bovenste plank. It's just so pretty.

A little FYI: de tas heeft haar naam zeker niet gestolen, want Fiamma betekent 'vlam' in het Italiaans, dus waar je met deze bag ook komt , you're on fire, girl!


Foto's © Ferragamo.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded