Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Limited edition: Jeff Koons x H&M

Door Lien op 09.11.2014

Mode- en kunst lovers, spitsen die oortjes! Want we hebben nog maar net de Alexander Wang x H&M collab overleefd, en er staat ons alweer een nieuwe samenwerking te wachten. Een iets minder uitgebreide, weliswaar, maar desalniettemin toch hoog op ons verlanglijstje!

We hebben het over ... de limited edition Jeff Koons x H&M handtas!

"The partnership with H&M was really exciting for me. The chance to showcase one of my most popular works to a new generation of people was inspiring." - dixit Jeff Koons in Forbes -

En voor je ontploft van nieuwsgierigheid (kalm aan daar achter je computer he, blijven ademen), hier issie al ... Tadaaaa!


© Vogue.

De tas werd origineel ontworpen met een geel ballonnenhondje, ter ere van de opening van de New Yorkse H&M op Fifth Avenue. Nu, enkele maanden later, wordt hij wegens groot succes opnieuw uitgebracht, maar dit keer in magenta. Ons hoor je niet klagen ...

Concreet gaat het om een echt lederen handtasje dat € 39,90 zal kosten. Het kunstige hebbeding is wel very limited edition, want fysiek zal -ie enkel te koop zijn in de H&M op de Champs Elysées (die Parisiennes hebben toch echt alle geluk van de wereld). 

Maar goed nieuws ook voor ons, Belgische fashionistas: wij zullen 'em online kunnen scoren op www.hm.com, en dat vanaf 8u30 op woensdag 10 december 2014. Zet alvast een alarmpje, zou ik zeggen ...

page loaded