Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Belmodo Fashion Days: gouden tips van de Belmodo-addicts!

Door Bieke op 08.11.2014

Je kunt er deze dagen niet omheen: het zijn de Belmodo Fashion Days! Ook de Belmodo-addicts schuimen jaar na jaar de stockverkopen af op zoek naar dat ene stuk that will make their lives complete. Doorwinterde ervaringsdeskundigen dus, en bijgevolg bronnen van wijsheid. Dit zijn de gouden tips van de Belmodo-addicts!

Tiany

"De Belmodo Fashion Days zijn het uitgelezen moment om wardrobe classics aan de haak te slaan. Kies voor tijdloze investment pieces waar je een heel leven lang deugd van zal hebben i.p.v. kledingstukken die maar 1 seizoen meegaan of eigenlijk al passé zijn. Met een klassieke trenchcoat of little black dress kan je nooit de mist ingaan! I have my eyes on a camel coat this season…"

Angelique

"Ik heb een groot zwak voor designerkledij, maar niet iedereen kan zomaar al die prachtige designerstukken kopen, myself includedOutlets & stockverkopen zijn dan ook waar ik het meest van mijn designerkledij op de kop tik. Mijn tip? Omcirkel de Belmodo Fashion Days al vroeg op voorhand met fluo in je agenda en anticipeerPlan de stockverkopen budgetgewijs goed in en zorg ervoor dat je 2 keer per jaar een mooi bedrag bijeen hebt gespaard. Dan kan je tijdens de stockverkopen zonder schuldgevoel je slag slaan!"   

Michaël

"Schuim de stockverkopen alleen af. Zo moet je je kostbare tijd niet delen met je vriendin(nen), vermijd je gekibbel en eindeloze discussies over welke locatie de volgende wordt en kan je veel makkelijker tussen de rekken navigeren. Bovendien hoef je dan het koopje van je leven niet te laten liggen omdat je vriendin het al in haar kast heeft hangen en eindigt de dag niet in een catfight omdat jullie beiden je oog hebben laten vallen op hetzelfde fashionable designerjurkje. Toch nood aan gezelschap? Je kan perfect met je vriendinnen afspreken voor een ontbijtje, lunch break of welverdiende koffie- en rustpauze, om vervolgens shopgewijs elk pnieuw je eigen gang te gaan."

Bieke

"Ga zo vroeg mogelijk naar de Belmodo Fashion Days, zo ben je de grote massa te snel af. Of speel het helemaal slim en neem onze hop-on–hop-off-service5 BMW i3’s leggen 5 verschillende routes af met heel wat stops recht voor de deur van je favo shoplocaties. Want wat is er chiquer dan een dagje gaan shoppen met personal driver? Je staat veel sneller van de ene locatie op de andere, je verliest geen tijd met parkeerplaats zoeken of wachten op bus/tram én op het einde van de dag heb je geen pijnlijke voeten en stramme spieren van al dat stappen en zeulen met shopping bags vol koopjes. En het is pakken glamoureuzer, of course!"

Koen

"Zorg dat je altijd voldoende cash op zak hebt! Je wil immers het koopje van je leven niet ontlopen omdat je niet kan betalen met je trouwe Mastercard of Visa en je niet voldoende geld bijhebt. Let wel heel goed op voor zakkenrollers, want met zoveel cash op zak in een grote massa ben je al snel een vogel voor de kat."

Loes

Mijn tip is ongetwijfeld La Fille d’OPrachtige lelijke lingerie aan schappelijke torenhoge prijzen. En verdorie, het adres ontglipt mij nu net even. Sorry ladies, je merkt het al: ik ben niet van plan om met jullie te delen! Dat de beste moge winnen!

Kim

"Laat je niet verblinden door de goedkopere prijzen. Het is niet omdat een designerstuk plots minder kost, dat je het zomaar moet kopen. Neem toch even de tijd om erbij na te denken: Vind je het écht mooi? Ga je het wel vaak genoeg dragen? Kan je het combineren met wat al in je kleerkast hangt? Zo vermijd je miskopen tijdens de stockverkopen; een fout die ik helaas zelf in het verleden al gemaakt heb en nu probeer te vermijden!"

Lien

"Draag platte schoenen, neem altijd een flesje water mee in je handtas tegen het flauwvallen van uitdroging en hyperventileren en overleef de maand vóór de Belmodo Fashion Days op water en brood. Kwestie van genoeg money bijeen te sparen, hé wink Twijfel ook niet te lang: de stockverkopen zijn vaak een once in a lifetime opportunity, en de pareltjes vliegen razendsnel de deur uit!"

 


Astrid

"Focus je niet enkel op al die fashionable designerstukken, maar ga ook eens snuffelen tussen de stoffen. Je weet nooit op welke pareltjes je daar kan stuiten, en iedereen heeft wel een handige mama, zus, tante of vriendin die wel raad zal weten met dat ene prachtige Dries Van Noten-stofje. Bovendien zijn stoffen doorgaans veel goedkoper dan kledingstukken en is het eindresultaat een pièce unique waar je niemand anders mee zal spotten. Win-win!"

Foto's © Belmodo, Pinterest, BMW, Antnee.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded