Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PINKO UP your Saturday!

Door Angelique op 07.11.2014

PINKO staat synoniem voor verfijnde, speelse, op-en-top vrouwelijke kledingstukken, kortom: helemaal ons ding! En niet van ons alleen … Zijn de leuke jurkjes, rokjes en bloesjes van het Italiaanse modemerk altijd het 1ste wat je mini-me’s uit je kleerkast pikken wanneer ze gezellig dress-up spelen met mama's kleren? No more, vanaf nu kunnen je kids gewoon zelf schattige PINKO-kinderkleertjes dragen!

De PINKO Store in de Antwerpse Huidevettersstraat verkoopt nu immers ook tijdelijk de meisjescollectie van PINKO, PINKO UP. En dat wordt uiteraard gevierd. Zaterdag 8 november 2014 is PINKO UP-dag! De hele dag kunnen stylish mama’s en equally stylish mini-me’s in de boetiek terecht voor een (gezond) hapje, een drankje en de PINKO-UP-collectie, natuurlijk. Bovendien staat er ook een leuke photo booth, for some mother-daughter photo fun in jullie gloednieuwe outfits!

Weet je niet wat te doen in het weekend en heb je wel zin in een beetje quality time met de kidsRep je dan zaterdag 8 november 2014 naar de PINKO Store in Antwerpen (Huidevetterstraat 42/A) en PINKO UP your Saturday! Zo, alweer een zaterdagnamiddag waarop je weet wat gedaan met de mini-me.

Foto's © PINKO.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded