Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

For the love of Antwerp, we wear Arternative

Door Loes op 07.11.2014

Antwerpen is the place I call home. Ook al ga ik geregeld vreemd met Amsterdam en ben ik al meermaals verliefd geworden op verre oorden tijdens vakanties. Toch combineert Antwerpen het gevoel van een stad waar alles gebeurt met dorpse gezelligheid waar iedereen elkaar kent. 


Waarom dit zeemzoete verhaal? Awel, Omdat er een merk is waar deze liefde voor Antwerpen net zo gevierd wordt als dat ik dat zelf ervaar. Meet Arternative, ook wel bekend als Arte. Dit is een jong label dat zijn volledige inspiratie haalt uit al het moois dat home town Antwerpen te bieden heeft en dit komt samen in een ijzersterke streetwear collectie


© The Merrymakers

In de webshop zie je duidelijk de samenkomst van street cultuur met een cleane esthetiek. Alle stuks kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden, en dat heeft Ruth van The Merrymakers al helemaal begrepen. Je vindt het opschrift en logo van Arte doorheen bijna alle looks en het hartje natuurlijk. I heart het Arte hartje

Absolute favoriet uit de webshop? Het Arte Team jacket! Een bomber jack met een duidelijke verwijzing naar ’t Stad en het merk Arte zelf. Team jackets for the win en ik ben blij dat gij in mijn team zit! Go and check out de goodies in the webshop peeps, and support your locals

Foto's © Arternative.

page loaded