Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A little review of the Belmodo Fashion Days

Door Bieke op 07.11.2014

Na het organiseren & het regelen van de Belmodo Fashion Days comes the fun part! We trokken zelf een hele dag naar Antwerpen om de sfeer van de stock sales te gaan opsnuiven & it smelled so goooood. Niet onbewust kozen we DAY 3 als dé dag om te gaan snuisteren, want vanaf dag 3 deden ook alle grote designers mee.


Stock sale A.F. Vandevorst.

Beginnen deden we met een uitgebreid obligatoir ontbijt, want je hebt suiker in je bloed nodig om deftig te kunnen shoppen, now isn’t that right? Daarna was het tijd om onszelf te verwennen met designer goodies & het wordt nog maar eens bevestigd, shopping makes us happy en al zeker wanneer je ziet hoeveel je uitspaart!
Stock sale Raf Simons.

Het hele gebeuren heeft toch iets magisch, met fashion lovers van over de hele wereld (vooral Duitsers, sie waren überal – tot zover ons Duits) in een rijtje te staan aanschuiven om dan in het walhalla of fashion losgelaten te worden. Het moet gezegd zijn, het schept een band, ook al ken je elkaar van haar noch pluim, in some way you feel united.Stock sale Ann Demeulemeester.

Je spot er ook alle soorten mensen, niet enkel de extraverte young, up & coming designers die hun slag slaan door prachtige stoffen op te kopen om er dan hun eigen ding mee te doen, maar ook hippe mama’spapa’s die met hun kroost op zoek gaan naar unieke stukken.Stock sale TIm Van Steenbergen.Stock sale A.F. Vandevorst.

Kortom, het was een heerlijke dag filled with fashion & secretly we couldn’t be more proud to call it the Belmodo Fashion days. Dus als je zelf nog niet bent gaan rondneuzen, doe het dan snel want zondag 9 november is al de laatste dag!

Foto's © Belmodo.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded