Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s talk poncho!

Door Loes op 04.11.2014

Als er 1 trend is waar je deze herfst niet onderuit kan, dan is het wel de poncho. Of moet ik het deken zeggen? Sinds de hype rond de Burberry poncho is losgebarsten is het verschil namelijk niet meer te zien. Een peperduur deken, een burberry label en mooi gedrapeerd rond je schouders. Heel de modewereld werd zot! Gimme gimme gimme!


Geen centjes voor dé poncho van het moment. Wel, dan is het misschien leuk om te spelen met de volgende vraag: blanket or poncho? Well, that’s the question. Het is niet meer te zien en ik denk dat ik daarom net zo gefascineerd ben door deze trend. Hipkippen draperen schaamteloos kilometers fleece stof rond hun schouders en het ziet er nog eens verdomd cool uit ook. Of is het toch een klein fortuin waard met een onzichtbaar designerlabel? Voor ons een vraag, voor hen een weet. 


Is een echt deken nu toch een stapje te ver voor jou? De etnische prints en schotse ruiten zijn ook nog steeds een winner for sure. Dit is trouwens een super praktisch kledingstuk tijdens de herfst. Zei ik nu net echt praktisch? Jep, dan moet het wel heeeeel praktisch zijn! Ideaal als het beetje frisser is maar je toch niet helemaal dichtgepakt wil zitten in zware winterjassen. Of heb je een tikje gierige baas die begin november de verwarming echt nog niet wilt opzetten? The poncho to the rescue! 

Unisex quoi? Dat zie je goed. Kan iemand me van de grond rapen? Nee grapje, zo erg is het nog niet gesteld maar het komt toch aardig in de buurt bij het zien van baarden, knotjes en een look met oversized blankets. HA-LE-LUUUUUUJA, deze mannen weten duidelijk waar ze mee bezig zijn.


Weet jij al wat je gaat scoren? Sparen voor een echte Burberry of ga je volledig dat fleece deken van de Blokker rocken als geen ander? I’m curious to find out guys

Foto's © Pinterest.

page loaded