Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Betaalbare Olsen goodies

Door Astrid op 03.11.2014

Woehoe eindelijk kunnen we opnieuw iets betalen wat de Olsen-zusjes ontworpen hebben. Het is immers al weer 3 jaar geleden dat hun betaalbare T-shirtcollectie te koop was via Stylemint.com en het was hoog tijd voor iets nieuws.

Mary-Kate en Ashley, co-voorzitters van Stylemint.com, brengen nu opnieuw een collectie uit die bestaat uit sieraden en clutches. De lijn kreeg de naam AMK x SM mee en ik ben helemaal wild van de minimalistische look. Voor de sieraden haalde de bekende tweeling inspiratie bij de hemellichamen en ook de blauwe en metallic tinten van de clutches passen volledig in die lijn.

Don’t hold back om deze goodies op je verlanglijstje te plaatsen want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Na het prijskaartje van de pieces van The Row is $ 29,99 plots wel erg betaalbaar!

Je shopt de volledige collectie hier.

Foto’s © Stylemint, www.fashionscene.nl & www.luckymag.com.

page loaded